TREBALL SOBRE LES ESCOLES PSICOLÒGIQUES

Cada grup ha de recopilar informació sobre l'escola/corrent de psicologia que li haja correspost en la distribució. S'ha de partir del llibre de text i ampliar per a tindre un coneixement suficient sobre el tema.

Amb tota la informació, s'han de confeccionar dos treballs:

1. Un resum de l'escola, amb una extensió aproximada de mig foli mecanografiat. Necessàriament ha de contindre els següents punts:
   -Autors representatius i referència temporal aproximada
   -Objecte d'estudi de la psicologia, segons eixa corrent i idees principals.
   -Metodologia/es que més usen.

2. Una exposició sobre l'escola/corrent que s'ha treballat o algun aspecte rellevant d'aquesta, d'entre 5 i 10 minuts de duració. S'ha de prioritzar la presentació i l'originalitat, per tal que resulte atractiva i aclaridora. Hi ha total llibertat per a l'ús de recursos (PowerPoint, Prezi, vídeos, escenificacions...)

A aquest treball es dedicaran tres sessions de classe en el aula, a més de les hores de l'aula d'informàtica necessàries (no haurien de passar de dos)

A més del resultat, el professor valorarà el rendiment del grup durant les classes, atenent a la efectiva distribució de la feina i a la participació positiva de tots els components.

Amb els resum teòrics, es confeccionarà un dossier complet de totes les escoles psicològiques, que servirà de referència per a avaluar aquest tema.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Trastornos de la personalidad

2n parcial (1a avaluació)